Frontend developer

Me Zurella konsultoimme, konseptoimme, rakennamme ja ylläpidämme ratkaisuja Microsoft Azureen. Me kehitymme, opimme ja kasvamme yhdessä – sekä yksilöinä että yhteisönä. Vaikeat ja uniikit haasteet uuden teknologian parissa ovat meille ihanteellinen toimintaympäristö. Itsensä haastaminen ja oppiminen pitää työpäivät mielenkiintoisina, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

“Jos arvostat avoimuutta, avuliaisuutta, jatkuvaa oppimista ja yhteisöä eli olet meidän kielellä sopiva kulttuuriin ja kaiken lisäksi osaat koodata, saat töitä”

Sen sijaan että tuijottaisimme vuosia valmistumisesta tai aiemmissa työpaikoissa, meitä kiinnostaa se mitä osaat ja mitä olet oppinut tähän asti. Jo kertyneen osaamisen lisäksi toivomme luonnollisesti halua, kykyä ja toimeliaisuutta oppia ja ottaa haltuun uusia asioita.

Tällä hetkellä meidän projekteissa kovimmassa käytössä ovat React, React Native ja TypeScript. Emme vaadi juuri spesifisti näiden täydellistä osaamista, vaan yksittäisiä kirjastoja tai frameworkeja tärkeämpää meille on yleisesti osaaminen sekä avoin mieli ja oppimishalu.
Meidän projekteissa tehdään fronttikoodin lisäksi läheistä yhteistyötä omien designereiden kanssa, eli pääset hyödyntämään UI/UX -ja palvelumuotoilun ammattilaisia ja ammentamaan myös heiltä.

Osaamisesi voi olla kertynyt opiskelusta, harrasteprojektista, töistä tai kaikkien näiden yhdistelmästä.
Ideaalisti sinulla olisi kuitenkin jo kosketusta työelämän projekteista tai vähintään muuten hyvä käsitys sovelluskehityksen prosesseista ja lainalaisuuksista. Zuren tekijöillä on keskimäärin 15 vuotta kokemusta alalta – Mestareita, mentoreita ja sparraajia löytyy siis varmasti joka lähtöön.

Koska emme myy asiakkalle headeja vaan teemme hommat omalla tiimillä, et joudu hyppäämään yksin altaan syvään päähän. Haluamme tehdä töitä yhdessä, joten olet mukana projektissa, jossa tekijät tuntevat toisensa ja joiden kanssa voit oppia ja kehittyä.

Miksi Zure?

Yrityksen juuret ovat vahvasti sovelluskehityksessä ja siltä pohjalta firmaa kehitetään ja johdetaan. Meillä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa haastavissa projekteissa. Asiakkaidemme katseet ovat vahvasti eteenpäin, joten et joudu koskemaan vanhoihin teknologioihin. Me emme holhoa, vaan päätät projektin asioista yhdessä tiimisi kanssa ja sitä kautta saat myös vastuun omasta työstäsi.

Töitä tehdään joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tai etätyöpisteeltä. Meiltä löytyy luonnollisesti laajat työntekijäedut, liukuvat työajat, pelit, jätskit ja huvit. Suurin etu on monen mielestä kuitenkin aktiivinen, yhteisöllinen ja kannustava porukkamme.

Yhteisö kaiken keskiössä

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Meillä on joko jengillä hyvä olla, tai sitten muutetaan toimintaa. Kun meidän porukalla on hyvä olla, niin onnistumme useammin, ja se johtaa siihen, että saamme mielenkiintoisempia töitä.

Meillä on useita tapoja, joilla ylläpidämme ja kehitämme yhteisöllisyyttä. Tapaamme koko firma vähintään kaksi kertaa kuukaudessa ja näissä tapaamisissa pyrimme aina löytämään keinoja toimintamme kehittämiseen. Tämän lisäksi on tarjolla jokapäiväiset kahvi- ja pelihetket sekä paljon erilaisia kerhoja, kiltoja ja tapahtumia. Vuosittain olemme tehneet myös koko firman retriitin ulkomaille.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, koska emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen.

Zurella palkka määräytyy kaikille firmassa työskenteleville avoimen palkkakaavan mukaan. Riippuen kokemustasostasi, junior/mid -tason tekijänä palkkasi osuu todennäköisesti jonnekin 4000-5300 € välille ja kokeneena kehittäjänä 5300-6000 € välille. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta koko porukan kesken.

Jos haluat tutustua Zureen lisää, käy lukemassa työstä ja arjesta meillä Blogi-sivulta

Frontend Developer Application
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi
Maximum upload size: 134.22MB


Janne Kuikka headshot
Janne Kuikka

Finland

+358504937958
janne.kuikka@zure.com

Your future colleagues

Back to:

Zure
Skip to content