Testing / Quality Assurance Specialist

Me Zurella ratkomme haasteita uusilla teknologioilla – mitä vaikeampi projekti, sitä innostuneempia olemme! Meillä kaikki opiskelevat uusia teknologioita tietäen, että kavereitakin kiinnostaa. Haasteiden ja oppimisen kautta pidetään päivät mielenkiintoisina, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

Tule meille kehittämään laadunvarmistusta – ja kehittymään!

Olemme Zurella vahvasti sitä mieltä, että testaaminen on erottamaton osa laadukasta kehitystyötä – erityisesti koska meidän kehitystiimit vastaavat itse sovellusten laadusta. Olemme hyvässä vauhdissa kehittämässä yhtenäisiä laatukäytäntöjä laadukkaan työmme tueksi. Tuomme aktiivisesti testauksen ja laadunvarmistuksen menetelmäosaamista sekä testiautomaatio-osaamista osaksi kehitystiimejä. Nyt etsitään kasvavaan tiimiin uusia osaajia!

Emme hae kaiken osaavaa ja kokenutta testauksen yksisarvista, vaan tärkeämpää on, että rakastat haasteita ja uuden oppimista. Tässä muutamia aihioita, joiden tuntemuksesta olisi roolissasi hyötyä:

  • Laadunvarmistuskäytännöt
  • Tutkiva testaus
  • Testiautomaatio
  • Testauksen suunnittelu ja hallinta
  • Ketterät menetelmät kuten Scrum tai Kanban

Tulevasta roolistasi meillä ei ole valmista muottia, vaan sen saat määritellä itse. Voit esimerkiksi olla enemmän testiautomaatiotekijä, innostua laatulähtöisten toimintatapojen kehittämisestä ja valmentamisesta tai vaikkapa tehdä tiivistä yhteistyötä DevOps-osaajiemme kanssa. Halutessasi voit syventää osaamistasi myös esimerkiksi tietoturva-, saavutettavuus- tai suorituskykytestauksen parissa.

Zurella töitä tehdään tiimeinä, jotka koostuvat ohjelmistokehitysammattilaisista. Tulet toimimaan osana sovelluskehitystiimiä hyödyntäen omaa erityisosaamistasi. Eikä tarvitse säikähtää Azure-fokustamme! Sinulta ei odoteta kokemusta Azuren syövereistä, vaan tässä roolissa tärkeintä on laadunvarmistusosaaminen. Haluamme, että ohjaat ja autat kehitystiimejämme sekä asiakkaita ymmärtämään, miksi ja miten testauksen prosesseissa kannattaa ”siirtyä vasemmalle”.

Miksi meille kannattaa hakea?

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Emme myy tiimejä toimimaan asiakkaan tiloissa; töitä teemme joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tai etätyöpisteeltä.  Haluamme tehdä töitä tiimissä, jonka jäsenet tunnemme ja joiden kanssa voimme vapaasti kertoa mielipiteemme. Kielinä meillä on suomi ja englanti.

Meiltä löytyy luonnollisesti laajat työntekijäedut, liukuvat työajat, pelit, jätskit ja huvit. Suurin etu on monen mielestä kuitenkin aktiivinen, yhteisöllinen ja huumorilla varustettu porukkamme. Työkalut saat valita itse, jotta ne ovat sinulle mieluisat. Jos kaipaat jeesiä projektissasi, aktiivinen kiltatoiminta ja valveutuneet työkaverit auttavat sinua varmasti.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Riippuen kokemustasostasi palkkasi osuu todennäköisesti jonnekin 4400-5200 € välille ja erittäin kokeneena 5200-6100 € välille. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta kaikille.

Jos haluat tutustua Zuren arkeen ja tekemisiin enemmän, kannattaa tutustua meidän blogiin.

Hae nyt!

Siistiä, että olet täällä asti! Jos teksti kolahti ja koet, että olet tuleva QA-osaaja joukossamme, lähetä meille tästä tieto alla olevan lomakkeen kautta:

DevOps02
Testing/QA Application
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi
Maximum upload size: 134.22MB
Janne Kuikka headshot
Janne Kuikka

Finland

+358504937958
janne.kuikka@zure.com

Your future colleagues

VirpiTuohisto 01 lowres
Virpi Tuohisto
Quality Assurance Lead

Virpi has over 15 years of experience in quality assurance and testing. She has been working in several different industries with varying technological solutions. Whether it is test automation or exploratory testing, her main focus is on ensuring that the solution is fit for purpose.
AnninaHellman 01 lowres
Annina Hellman
QA Specialist

Annina is an experienced quality assurance and testing specialist. She has technical experience from exploratory testing to test automation. Improving software quality is something that makes work meaningful to Annina.

Back to:

Zure
Skip to content