Senior Azure Architect

Zure LEGO Matias

Zure – Roar at Challenge

Zure blev blandt andet skabt på baggrund af lysten til at finde nye måder at løse komplekse udfordringer og problemer på ved brug af Microsoft Azure Cloud teknologier. Jo større udfordringen eller problemet er, desto bedre.

Vi er fokuseret på og passionerede omkring at nytænke og forvandle vores kunders strategi til konkrete og målbare resultater.

Fællesskabet

Fællesskab er helt centralt for os, hvorfor vi værdsætter vores tid sammen. Vi mødes minimum to gange om måneden for at tale om forbedringer af virksomheden og vores dagligdag, hvilket bl.a. giver plads til, at alle kan lære hinanden at kende og får mulighed for at være sig selv og udtrykke egne meninger og holdninger.

Vi giver alle tid og støtte til at udvikle sig selv personligt og fagligt alt imens, vi hjælper hinanden med at nå til næste niveau. Vores eksperter arbejder sammen som teams, fra vores egne kontorer eller eksternt, hvor de arbejder med de mange forskellige Azure teknologier.

Zure ejes af medarbejderne og har ikke ingen eksterne investorer, hvilket for os betyder, at vi kan fokusere på det, som betyder noget for os, både på kort og på lang sigt. Vi tror ikke på hurtige gevinster, vi hæver baren og arbejder målrettet for, at Zure også er et godt sted at arbejde om 10 år.

Vi leder efter nye kollegaer som:

 • brænder for kvalitet og Azure Cloud teknologi, og som kan lide at lære nye ting og bruge nye teknologier
 • ønsker at arbejde på allerhøjeste faglige niveau, hvor vidensdeling med sine kollegaer og kunder vægtes højt
 • evner at kunne og turde at sige ”nej” eller ”jeg ved det ikke”
 • har evnen til at støtte og lede projekter og mennesker.
 • taler dansk og engelsk.

Vi tilbyder dig:

Udover at blive en del af en virksomhed i kraftig vækst og få kollegaer, som indenfor hvert deres fagområde er blandt de bedste i verden:

 • at blive prioriteret før kunder og samarbejdspartnere
 • plads og tid til personlig og faglig udvikling, hvor løbende træning og uddannelse prioriteres
 • en sund balance mellem arbejde og privatliv med fleksibel hverdag og arbejdssted
 • ligesindede og hjælpsomme kollegaer
 • spændende projekter og kunder som alle er begejstret for at løse udfordringer og problemer med Azure cloud teknologier
 • konkurrencedygtig lønpakke med fuld gennemsigtighed som matcher dine kvalifikationer
 • medejerskab af Zure Group.

Rollen

Som Senior Azure Architect skal du være med til at sikre, at vores nuværende og nye kunder, på den bedste og sikreste måde, udnytter fordelene ved Microsoft Azure.

Du har overblik over de, til hver en tid bedste, tekniske muligheder på Azure platformen, som du vil benytte til bl.a. at udarbejde analyser af kundernes teknologiske landskab, forretningsmæssige behov og mappe det til de ønskede løsninger.

Du kan demonstrere teknisk lederskab gennem et projekts livscyklus fra salg til udvikling og levering og løbende tage de rette teknologivalg og fremgangsmåder, som sikrer forretningsmæssige resultater for vores kunder.

Du har en god generel forretningsforståelse og kan omsætte kundens krav og ønsker til tekniske løsninger. Du skal derfor være i stand til at designe løsninger og kommunikere disse klart og bredt.

For at kunne blive en succes i rollen, kræves det af din teoretiske viden understøttes af praktisk arbejde, da du ofte kan få et medansvar i leveringen af den konkrete løsning.

Hvad forventer vi af dig?

 • Du har en kandidat i software, informationsteknologi eller datalogi
 • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring som .Net udvikler
 • Du har minimum 3 års praktisk erfaring med cloudimplementeringer i Azure, f.eks. Microservice-arkitektur, PaaS, Container Services, Azure DevOps, Azure Security.
 • Du har en god forretningsmæssig forståelse, der har givet dig indsigt i dine kunders forretningsområder, og hvordan en teknisk løsning kan påvirke forretningsresultatet
 • Du forstår at formidle dybe tekniske løsninger og komplekse problemer til vores kunder og er ikke bange for at stille dig op og tegne på et whiteboard
 • Du er professionel og kommunikerer effektivt på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt
 • Du trives med at have hands-on i hele processen fra analyse og design til udvikling og drift.

Ansøg nu

Ansøg nu ved at bruge chatten nedenfor eller kontakt Kenneth Bess via e-mail eller telefon.

KennethBess 01 hires
Kenneth Bess

Denmark

+4571706007
kenneth.bess@zure.com

Your future colleagues

JakubNorlovIwanczuk 01 3
Jakub Nørløv Iwanczuk
Senior Azure Architect

Jakub has 20+ years of experience of working as a Developer, Solutions Architect, DevOps engineer. He is a problem oriented Architect focusing on delivering what the customer needs. For the last five years he has focused primarily on Microsoft technologies and Azure Cloud. Currently focusing on Solution Architecture, Infrastructure as Code and DevOps for deployment automation.
KennethBess 01 hires
Kenneth Bess
Founder of Zure Denmark

With over 20 years of technology industry experience, Kenneth has created a diverse business and technical background that provides the knowledge to design, transition and implement exceptional solutions.

Back to:

Zure
Skip to content