Azure DevOps Engineer / Architect / Consultant

Haemme asiakkaidemme jatkuvasti kasvavien automatisointiin liittyvien tarpeiden johdosta tiimiimme uusia DevOps-osaajia. Voit olla taustaltasi joko Devops Engineer, Architect, Consultant tai Specialist.

Zurella ratkomme haasteita uusilla teknologioilla – mitä vaikeampi projekti, sitä innostuneempia olemme!
Konsultoimme, konseptoimme ja rakennamme ratkaisuita Microsoft Azuren avulla. Meillä kaikki opiskelevat uusia teknologioita tietäen, että kavereitakin kiinnostaa. Haasteiden ja oppimisen kautta pidetään päivät mielenkiintoisina, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme laatuhakuisia tekijöitä, jotka haluavat käyttää moderneja teknologioita ja oppia uutta. Voisitko sinä olla meidän seuraava Azure Developer tai Architect?

Tule meille automatisoimaan ratkaisuja ja kehittymään!

DevOps tekijöidemme määrä on parin vuoden ajan kasvanut tasaisesti. Asiakkaillamme on selkeä tarve yhä laajemmassa määrin automatisoida kehitystiimien toimintaa. Samalla tietoturvan automatisointi osana sovelluskehitysputkea on asiakkaidemme kiinnostuksen kohteena. Tällä hetkellä tarvitsemme sovelluskehitysprojekteihimme DevOps Engineer tai DevOps Architect -roolilla osaajia. Etsimme myös DevOps konsulttia auttamaan ja neuvomaan asiakkaitamme. Roolia tai toimenkuvaa tärkeämpää on kuitenkin draivisi kehittyä paremmaksi ja halu oppia uusia teknologioita.

Käytämme päivittäin seuraavia teknologioita:

  • Microsoft Azure ja PaaS
  • ARM ja Bicep
  • Azure DevOps ja GitHub
  • Skriptikielet kuten PowerShell tai bash

Ei haittaa vaikka olisit käyttänyt aiemmin jotain muuta työkalusettiä infran hallintaan, buildeihin, releaseihin jne. Tärkeää on, että haluat oppia uutta ja sinulta löytyy kokemusta vaativienkin ympäristöjen hallinnasta koodin avulla, etkä pelkää ottaa uutta työkalusettiä haltuun. Sovelluskehityksen prosessit vaatimusten keräämisestä ja sovelluksen automatisoituun julkaisuun tulisi olla sinulle tuttuja. Mitä laaja-alaisemmin ymmärrät sovelluskehityskenttää sitä parempi. Käytännön tekninen osaaminen on kuitenkin teoriaa tärkeämpää. Emme ole hakemassa DevOps-tohtoria, vaikka akateemisista opinnoista ei koskaan olekaan haittaa. Meitä ei myöskään haittaa, vaikka olisit agileen hurahtanut. Asiakkaillamme on jatkuva tarve ketterien kehitysmenetelmien ja työnohjaamisen sparraukselle.

Miksi meille kannattaa hakea?

Zurella ei tarvitse pelätä että joutuisit säätämään on-premise legacy-ratkaisuiden kanssa. Pääset mukaan green-field -projekteihin, joiden ratkaisut on rakennettu uusimpien Azure-teknologioiden avulla. Asiakkaamme katsovat vahvasti eteenpäin ja lähtökohtaisesti kaikki projektimme ovat Azure PaaS avulla rakennettu. Toki aina silloin tällöin asiakkaan ympäristössä tulee vastaan jokunen VM. Uusissa projekteissamme pääset suunnittelemaan ratkaisuidemme pilvipalvelut alusta asti tiimin kanssa. Tiimi ja sinä pääsette itse valitsemaan miten asiat tehdään. Apunasi ovat muut osaajamme ja ohjeistukset teknologioiden käyttöön tiimit saavat killoiltamme. Toivomme tietysti että tulisit mukaan DevOps-kiltaan kehittämään toimintatapoja ja DevOpsin hyödyntämistä firman laajuisesti.

Zure ei myy tiimejä toimimaan asiakkaan tiloissa. Työt tehdään joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tai etätyöpisteeltä, varsinkin nyt korona-aikana. Kaikilla Zurella on liukuva työaika. Työkalut valitset itse. Lomat ja sen sellaiset voit pitää koska haluat, kunhan työkaverit ja asiakas eivät kärsi tai ovat asiasta reippaasti etukäteen tietoisia. Jos kaipaat jeesiä projektissasi, aktiivinen kiltatoiminta ja valveutuneet työkaverit auttavat varmasti.

devops01 1920x800 1

Yhteisö on kaiken A ja O

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Meillä on joko jengillä hyvä olla, tai sitten muutetaan toimintaa. Kun meidän porukalla on hyvä olla, niin onnistumme useammin, ja se johtaa siihen, että saamme mielenkiintoisempia töitä.

Meillä on useita tapoja, joilla ylläpidämme ja kehitämme yhteisöllisyyttä, joskin osa niistä toimii paremmin ilman pandemian vaikutusta. Tapaamme koko firma vähintään kaksi kertaa kuukaudessa kehittämässä meidän toimintaa. Näiden lisäksi on tarjolla jokapäiväiset kahvi- ja pelihetket sekä paljon erilaisia kerhoja, kiltoja ja tapahtumia. Normimaailmassa ollaan myös tehty pidempi koko firman retriitti ulkomaille vuosittain.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen. Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, joiden kautta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta kaikille.

Jos tämän jälkeen jäi vielä kiinnostelemaan Zuren historiikki ja arvot, niin lue Saken blogisarja ”Zure 2020” ja tutustu vielä tarkemmin Zuren toimintaan.

Hae nyt

milja nohynek profile. 200jpg

Your future colleagues

okkooulasvirta 01 lores
Okko Oulasvirta
Principal consultant

Okko has over 15 years of experience with Microsoft technologies. He is very knowledgeable about Application Lifecycle Management (ALM & DevOps), Service Management, and Enterprise Cloud Architectures.
jukkakoskelin 01 lowres
Jukka Koskelin
DevOps Engineer

Jukka has over 20 years of experience in the IT business, mainly in the finance- and public sectors. He has worked with Microsoft technologies since 2008, and for the last six years with infrastructure and CI/CD-pipelines. Jukka knows Azure DevOps intimately and is especially excited with the automation possibilities of cloud environments.
pasihuuhka 01 lores
Pasi Huuhka
DevOps Architect

Pasi has over 6 years of experience working with Microsoft products and has a broad knowledge of Azure services ranging from IaaS all the way to serverless offerings. During his time in the industry, he has worked as a cloud architect, developer, systems administrator, and project manager. Pasi is currently focusing on DevOps, cloud automation, and application development on Azure.

Back to:

Skip to content