Backend developer

Me Zurella konsultoimme, konseptoimme, rakennamme ja ylläpidämme ratkaisuja Microsoft Azureen. Me kehitymme, opimme ja kasvamme yhdessä – sekä yksilöinä että yhteisönä. Vaikeat ja uniikit haasteet uuden teknologian parissa ovat meille ihanteellinen toimintaympäristö. Itsensä haastaminen ja oppiminen pitää työpäivät mielenkiintoisina, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

“Jos arvostat avoimuutta, avuliaisuutta, jatkuvaa oppimista ja yhteisöä eli olit meidän kielellä sopiva kulttuuriin ja kaiken lisäksi osaat koodata, saat töitä”

Sen sijaan että tuijottaisimme vuosia valmistumisesta tai aiemmissa työpaikoissa, meitä kiinnostaa se mitä osaat ja mitä olet oppinut tähän asti. Jo kertyneen osaamisen lisäksi toivomme luonnollisesti halua, kykyä ja toimeliaisuutta oppia ja ottaa haltuun uusia asioita.

Projekteissa meillä on käytössä ensisijaisesti C#, .NET Core/.NET ja SQL. Toki näistä kaikki ei tarvitse olla tuosta noin vain hallussa, vaan tärkeämpää on, että jotain osaamista löytyy etkä vierasta uusien asioiden opiskelua. Luonnollisesti Azure on meillä läsnä kaikessa, mutta emme vaadi että sinulla on näistä palveluista valmista kokemusta. Niihin pääsee meillä varmasti sisään, sillä kaiken muun voi oppia, paitsi asenteen.

Meillä backend-projekteissa pääsee kokonaisvaltaisesti toteuttamaan erilaisia ratkaisuja ja suunnittelemaan toteutusta alusta loppuun todella kokeneiden arkkitehtien ja devaajien kanssa. Osaamisesi voi olla kertynyt opiskelusta, harrasteprojekteista, töistä tai kaikkien näiden yhdistelmästä.

Ideaalisti sinulla olisi kuitenkin jo kosketusta työelämän projekteista tai vähintään muuten hyvä käsitys sovelluskehityksen prosesseista ja lainalaisuuksista. Zuren tekijöillä on keskimäärin 15 vuotta kokemusta alalta – Mestareita, mentoreita ja sparraajia löytyy siis varmasti joka lähtöön.

Koska emme myy asiakkaille headeja vaan teemme hommat omalla tiimillä, et joudu hyppäämään yksin altaan syvään päähän. Haluamme tehdä töitä yhdessä, joten olet mukana projekteissa, jossa tekijät tuntevat toisensa ja joiden kanssa voit oppia ja kehittyä.

Miksi Zure? 

Yrityksen juuret ovat vahvasti sovelluskehityksessä ja siltä pohjalta firmaa kehitetään ja johdetaan. Meillä pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa haastavissa projekteissa. Asiakkaidemme katseet ovat vahvasti eteenpäin, joten et joudu koskemaan vanhoihin teknologioihin. Me emme myöskään holhoa, vaan päätät projektin asioista yhdessä tiimisi kanssa ja sitä kautta saat myös vastuun omasta työstäsi.

Töitä tehdään joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tai etätyöpisteeltä. Meiltä löytyy luonnollisesti laajat edut, liukuvat työajat, pelit, jätskit ja huvit. Suurin etu on monen mielestä kuitenkin aktiivinen, yhteisöllinen ja kannustava porukkamme.

Yhteisö kaiken keskiössä 

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Meillä on joko jengillä hyvä olla tai sitten muutetaan toimintaa. Kun meidän porukalla on hyvä olla, niin onnistumme useammin ja se johtaa siihen, että saamme mielenkiintoisempia töitä.

Meilä on useita tapoja, joilla ylläpidämme ja kehitämme yhteisöllisyyttä. Tapaamme koko firma vähintään kaksi kertaa kuukaudessa ja näissä tapaamisissa pyrimme aina löytämään keinoja toimintamme kehittämiseen. Tämän lisäksi on tarjolla jokapäiväiset kahvi -ja pelihetket sekä paljon erilaisia kerhoja, kiltoja ja tapahtumia. Vuosittain olemme tehneet myös koko firman retriitin ulkomaille.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, koska emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen.

Zurella palkka määräytyy kaikille firmassa työskenteleville avoimen palkkakaavan mukaan. Riippuen kokemustasostasi, junior/mid -tason kehittäjänä palkkasi osuu todennäköisesti jonnekkin 4000-5300 € välille ja kokeneena kehittäjänä 5300-6000€ välille. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta koko porukan kesken.

Jos haluat tutustua Zureen lisää, käy lukemassa työstä ja arjesta meillä Blogi-sivulta 

Backend Developer Application
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi
Maximum upload size: 134.22MB
Janne Kuikka headshot
Janne Kuikka

Finland

+358504937958
janne.kuikka@zure.com

Your future colleagues

jannehakkarainen 04 lowres
Janne Hakkarainen
Azure Developer

Janne has 10 years of experience in software development using Microsoft's technologies. During this time he has worked as a developer, project manager and as a team leader. He is experienced in all phases of software projects from requirement definition to implementation. Current interest includes Azure and machine learning.
ollialopaeus 02 small
Olli Alopaeus
Azure Developer / Architect

Olli has worked in IT on a wide scale of technologies and different systems since 2005. He holds high-quality applications that bring added value to users, application lifecycle management, and solving technical problems close to his heart.

Back to:

Zure
Skip to content