Azure Developer / Architect

Me Zurella konsultoimme, konseptoimme, rakennamme ja ylläpidämme ratkaisuita Microsoft Azureen. Me kehitymme, opimme ja kasvamme yhdessä – sekä yksilöinä että yhteisönä. Vaikeat ja uniikit haasteet uuden teknologian parissa ovat meille ihanteellinen toimintaympäristö. Itsensä haastaminen ja oppiminen pitää työpäivät mielenkiintoisina, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

Tule rakentamaan ja kehittymään kanssamme!

Olit sitten erikoistunut fronttiin, bäkkäriin, full-stackiin tai vaikka integraatioihin, niin töitä kyllä löytyy! Projektimme ovat haastavia ja pitkäkestoisia, joten pääset keskittymään täysillä omaan juttuusi ja oppimaan uutta. Käytössämme on päivittäin seuraavia teknologioita:

  • Microsoft Azure ja PaaS
  • .NET Core ja C#
  • React ja React Native

Miksi meille kannattaa hakea koodaamaan?

Meillä pääset työskentelemään uusimpien frontti- ja Azure-teknologioiden parissa haastavissa projekteissa. Asiakkaidemme katseet ovat vahvasti eteenpäin, joten et joudu koskemaan vanhoihin teknologioihin. Me emme holhoa, vaan päätät projektin asioista yhdessä tiimisi kanssa ja sitä kautta saat myös vastuun omasta työstäsi.

Emme myy yksittäisiä resursseja vaan Zuren tiimejä. Haluamme tehdä töitä porukassa, jonka jäsenet tunnemme ja joiden kanssa voimme kehittyä yhdessä. Töitä tehdään joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tai etätyöpisteeltä. Meiltä löytyy luonnollisesti laajat työntekijäedut, liukuvat työajat, pelit, jätskit ja huvit. Suurin etu on monen mielestä kuitenkin aktiivinen, yhteisöllinen ja tietysti huonolla huumorilla varustettu porukkamme.

Yrityksen perustajat ovat itsekin koodareita, eli firmaa on rakennettu siltä pohjalta. Myös arkkitehdit koodaavat meillä, joten sinun ei tarvitse pelätä joutuvasi pyörittämään pelkkää PowerPointtia. Pääset muun tiimin mukana paitsi suunnittelemaan ratkaisuja, myös koodaamaan niitä.

Yhteisö on kaiken A ja O

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Meillä on joko jengillä hyvä olla, tai sitten muutetaan toimintaa. Kun meidän porukalla on hyvä olla, niin onnistumme useammin, ja se johtaa siihen, että saamme mielenkiintoisempia töitä.

Meillä on useita tapoja, joilla ylläpidämme ja kehitämme yhteisöllisyyttä. Tapaamme koko firma vähintään kaksi kertaa kuukaudessa ja näissä tapaamisissa pyrimme aina löytämään keinoja toimintamme kehittämiseen. Tämän lisäksi on tarjolla jokapäiväiset kahvi- ja pelihetket sekä paljon erilaisia kerhoja, kiltoja ja tapahtumia. Normaalitilanteessa ollaan tehty myös koko firman vuosittainen retriitti ulkomaille.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, koska emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen. Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, jotta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta koko porukan kesken.

Jos tämän jälkeen jäi vielä kiinnostelemaan Zuren historiikki ja arvot, niin lue Saken blogisarja ”Zure 2020” ja tutustu vielä tarkemmin Zuren toimintaan.

Hae nyt

Siistiä, että olet täällä asti! Pitäisikö sinun viimeistään nyt laittaa hakemus sisään? Jos teksti kolahti ja koet, että olet tuleva Azure Developer tai Architect joukossamme lähetä meille tästä tieto alla olevan lomakkeen kautta!

Developer2 1
MiljaNohynek 01

Your future colleagues

JukkaPekkaLehtinen 01 lowres
Jukka-Pekka Lehtinen
Azure Developer

Jukka-Pekka has been coding for 15+ years. While experienced in many technologies, he is most familiar with the .NET stack. Currently focusing on cloud architectures and PaaS solutions.
tuomashara 01 lowres
Tuomas Hara
Azure Developer

Tuomas has 12+ years of experience working as a software developer, consultant, and architect. He is a Microsoft certified Azure developer and a solutions architect. His strongest areas of expertise lie in back end development and CI/CD automation.

Back to:

Zure
Skip to content