Azure Data Engineer

Me Zurella konsultoimme, konseptoimme, rakennamme ja ylläpidämme ratkaisuita Microsoft Azureen. Me kehitymme, opimme ja kasvamme yhdessä – sekä yksilöinä että yhteisönä. Vaikeat ja uniikit haasteet uuden teknologian parissa ovat meille ihanteellinen toimintaympäristö. Itsensä haastaminen ja oppiminen pitää työpäivät mielenkiintoisina, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

Tule meille kehittämään datapalveluja ja kehittymään!

Meillä Data Engineerinä teet töitä Azuren datapalveluiden kanssa ja olet mukana ratkaisemassa asiakkaidemme haasteita. Ideana on että sinä pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa projekteissa. Emme oleta sinun olevan valmis Azure-guru, vaan tärkeintä on kiinnostuksesi työskennellä projekteissa ja ottaa uusia asioita haltuun. Arvostamme kuitenkin vankkaa osaamista esimerkiksi data-analytiikasta, tietovarastoinnista, raportoinnista, API-alustoista tai IoT-ratkaisuista.

Mitä datatekeminen meillä tarkoittaa?

Projekteissa onnistumme tai epäonnistumme tiiminä. Meillä työskentelet tiimissä Zuren kokeneiden ammattilaisten kanssa, henkilövuokraus ei ole meidän juttumme. Zuren nettisivuilla voit luoda katsauksen tuleviin kollegoihisi kuten Sannaan ja Markukseen.

Meillä Zurella Data Engineerin työkalupakkiin kuuluvat esimerkiksi tietomallinnus, tietovarastointi ja dataputkien suunnittelu sekä toteutus. Projektit perustuvat puhtaasti pilviteknologioihin joilla asiakkaille rakennetaan moderneja data-alustoja pohjautuen sekä data lakehouse, että perinteisimpiin tietovarastointiin perustuen. Teknologioista meillä on käytössä kaikki Microsoftin ekosysteemistä löytyvät datapalvelut, yleisimpänä Synapse, Databricks ja uusimpana tulokkaana Microsoft Fabric, jonka kanssa olemme työskennelleet julkaisusta saakka. Tästä voit lukea lisää blogistamme.

Meillä Data Engineer ei tarkoita, että työskentelisit yksinomaan tietovarastojen parissa, vaan voit työskennellä esimerkiksi IoT-ratkaisujen, API:en, Power BI:n, datan laadun hallinnan ja viestipohjaisten arkkitehtuurien kanssa.

Datatekemistä softakehityksen menetelmillä

Zurella data-alustat rakennetaan samoilla ketterillä menetelmillä ja käytännöillä kuin kaikki sovelluskehitysprojektitkin. DataOps, Infrastructure as Code, Git ja DevOps ovatkin arkipäivää Zuren dataprojekteissa eivätkä vain sanoja esityksissä ja rekryilmoituksessa. Näissäkin saat tiimiltä jeesiä, jos eivät ole vielä niin tuttuja alueita.

Jos sinulla on jo muutama vuosi kokemusta tietovarastointiratkaisuista tai analytiikasta ja olet innokas työskentelemään modernien tietoalustojen parissa, et varmasti pety Zurella. Ja kuten todettu aiemmin, kaikkea ei tarvitse osata ennalta, meidän kanssamme näitä juttuja ei voi olla oppimatta. 😊

Miksi meille kannattaa hakea?

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Emme myy tiimejä toimimaan asiakkaan tiloissa; töitä teemme joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tai etätyöpisteeltä.  Haluamme tehdä töitä tiimissä, jonka jäsenet tunnemme ja joiden kanssa voimme vapaasti kertoa mielipiteemme.

Meiltä löytyy luonnollisesti laajat työntekijäedut, liukuvat työajat, pelit, jätskit ja huvit. Suurin etu on monen mielestä kuitenkin aktiivinen, yhteisöllinen ja huonolla huumorilla varustettu porukkamme. Työkalut saat valita itse, jotta ne ovat sinulle mieluisat. Jos kaipaat jeesiä projektissasi, aktiivinen kiltatoiminta ja valveutuneet työkaverit auttavat sinua varmasti.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen. Zurella palkka määräytyy kaikille firmassa työskenteleville avoimen palkkakaavan mukaan. Riippuen kokemustasostasi palkkasi osuu todennäköisesti jonnekin 4400-5950€ väliin. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta koko porukan kesken.

Lisää data-arjesta Zurella voit lukea Samun MyWeek -blogista.

Hae nyt!

Siistiä, että olet täällä asti! Pitäisikö sinun viimeistään nyt laittaa hakemus sisään? Jos teksti kolahti ja koet, että olet tuleva Data Engineer joukossamme, lähetä meille tästä tieto alla olevan lomakkeen kautta:

data02 1920x800 1
Data recruitment contact form
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi
Maximum upload size: 134.22MB
Janne Kuikka headshot
Janne Kuikka

Finland

+358504937958
janne.kuikka@zure.com

Your future colleagues

SannaLaitinen 01 hires
Sanna Laitinen
Azure Data Engineer

Sanna’s career started with developing software in the process industry. She has five years of experience in software development, working with various technologies. Lately, she has been focusing on building data solutions in Azure and learning Big Data and Data Science.
MarkusLehtola 01 2
Markus Lehtola
Data Architect

Markus has nearly 10 years of experience working in fields of analytics, data, and business intelligence. He believes that data can be valuable asset for any company and Azure provides great foundation to deliver that value. Currently he works as data architect, helping to deliver data solutions on top of Azure.
SamuNiemela 01
Samu Niemelä
Azure Data Architect

Samu stumbled upon the data world ten years ago and hasn´t looked back since. Since then, he has done everything between data modeling and report designing. Currently, he works as a data architect designing data-related solutions on top of Azure, making data as valuable as possible for customers.

Back to:

Zure
Skip to content