Azure Consultant

Etsimme tällä hetkellä 1-2 kokenutta tekijää Azure Consultant -rooliin. Löytyykö sinulta tietoa ja taitoa auttaa asiakkaitamme Azuren kanssa sekä kiinnostusta kehittää itseäsi uusien teknologioiden ja asiakaskokemuksen parissa? Sitten tämä paikka voisi olla juuri sinua varten!

Zure ratkoo vaikeita ongelmia uusilla teknologioilla – mitä vaikeampi projekti, sitä innostuneempia olemme! Me konsultoimme, konseptoimme, rakennamme ja ylläpidämme ratkaisuita Microsoft Azuren avulla. Meillä kaikki opiskelevat uusia teknologioita, tietäen että kavereitakin kiinnostaa. Haasteiden ja oppimisen kautta pidetään päivät mielenkiintoisena, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

Tule auttamaan asiakkaitamme Azuren parissa ja kehittymään kanssamme!

Zurella Azure-konsultit suunnittelevat, neuvovat ja kouluttavat asiakkaita. Tarvittaessa toteutamme myös suunnitelmia asiakkaiden puolesta. Erityisesti viime vuoden aikana Azuren tietoturvatarpeet ovat nousseet asiakkaidemme tapetille, jonka takia haemme myös Azuren tietoturvaan erikoistuvaa osaajaa. Tietoturvan lisäksi asiakkaamme kipuilevat usein seuraavien osa-alueiden kanssa:

  • Azuren hallittu käyttöönotto ja hallinta (governance ja management)
  • Azuren PaaS kyvykkyyksien hyödyntäminen
  • Azuren API Management käyttö ja hallinta
  • Azure DevOps käyttöönotot, käytännöt ja Azure -infran hallinta koodilla

Myös pilvistrategiat, Azure-migraatiot, verkotukset ja IaaS kyvykkyyksien hyödyntäminen tulevat vastaan asiakkaillamme. Toimeksiantomme ovat haastavia, ja niiden pituus sekä luonne vaihtelevat suuresti. Meillä pääset siis tutustumaan Azuren palveluihin laajalla skaalalla. Tyypillisesti Azure Consultantina jonglöörataan useampaa toimeksiantoa samanaikaisesti, mutta aina silloin tällöin pääset rauhoittumaan yhden pidemmän projektin tai asiakkuuden ääreen. Saat itse vaikuttaa omiin toimeksiantoihisi ja haluammekin sinun ottavan vastuuta omasta työstäsi sekä Zuren myynnistä. Yksin ei kuitenkaan tarvitse töitä tehdä, vaan tukenasi ovat niin konsulttimme kuin asiantuntijammekin.

consultant02 1920x800 1

Konsultin draivi > kokemus

Zuren konsultit ovat kokeneita tekijöitä, keskimääräinen työuramme on yli 15 vuotta. Taustaltasi voit olla kehittäjä/arkkitehti, IT-pro/arkkitehti eikä haittaa lainkaan vaikka olisit liiketoiminnan puolelta. Tärkeää on kiinnostuksesi uutta teknologiaa kohtaan, kykysi toimia tiukoissa paikoissa, halusi kantaa vastuuta ja draivata Zurea eteenpäin. Nämä ovat niitä meille tärkeitä asioita. Luonnollisestikin konsulttina sinulla pitää olla sana hallussa, etkä saa pelätä myöskään kirjoittaa ajatuksiasi paperille. Jos haluat vetää koulutuksia, olisi oikein hyvä jos olisit eksynyt joskus Wikipedian pedagogiikan artikkeleiden pariin. Valmistaudu myös myymisen lisäksi perustelemaan ajatuksesi asiakkaalle, sillä asiakkaillamme on keskimääräistä fiksummat hoksottimet.

Zure ei myy tiimejä toimimaan asiakkaan tiloissa. Työt tehdään joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tahi sitten etätyöpisteeltä, varsinkin nyt Korona-aikana. Kaikilla Zurella on liukuva työaika. Työkalut valitset itse. Lomat ja sen sellaiset voit pitää koska haluat, kunhan työkaverit ja asiakas eivät kärsi tai ovat asiasta reippaasti etukäteen tietoisia. Jos kaipaat jeesiä projektissasi, aktiivinen kiltatoiminta ja valveutuneet työkaverit auttavat varmasti.

Zuressa tärkeää on yhteisö

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Meillä on joko jengillä hyvä olla, tai sitten muutetaan toimintaa. Kun meidän porukalla on hyvä olla, niin onnistumme useammin, ja se johtaa siihen, että saamme mielenkiintoisempia töitä. Toimintamme on läpinäkyvää, ja keräännymme vähintään kahdesti kuukaudessa koko firma yhdessä pohtimaan mikä on toiminut ja mikä harmittaa. Sanomattakin on selvää, että liiketoimintalukumme ovat läpinäkyvästi esillä, joskin ne ovat meillä toisarvoisia asioita. Haluamme tehdä töitä tiimissä, jonka jäsenet tunnemme ja joiden kanssa voimme vapaasti sanoa mielipiteemme. Zurella kannustetaan olemaan oma itsensä ja esittämään ajatuksensa kenelle tahansa toimitusjohtajaan saakka, varsinkin jos asioista ollaan eri mieltä.

Meillä on useita tapoja, joilla ylläpidämme ja kehitämme yhteisöllisyyttä, joskin osa niistä toimii paremmin ilman koronan vaikutusta, kuten vuosittainen ulkomaan retriitti. Joka tapauksessa, korona tai ei, näemme toisemme vaikka sitten virtuaalisesti. Tapaamme koko firma vähintään kaksi kertaa kuukaudessa Zuredayssa ja Brekkiessä. Näiden lisäksi on tarjolla jokapäiväiset Zuffeet, joka toinen perjantai pidettävät ZIFfit (vrt. TGIF) sekä ZUPit (wazzaaap). Syksyllä 2020 koronan syvimpinä aikoina firma tarjosi kaikille kaksi työpäivää Zed Bull -aikaa, jonka sai käyttää esimerkiksi nukkumiseen, urheiluun tai Among Us -pelaamiseen.

Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, joiden kautta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Kannustamme oppimiseen myös maksamalla palkkaa omista vapaa-ajan harrasteprojekteista. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta kaikille; esimerkiksi 2020 joulukuussa jokainen koko vuoden firmalla ollut Zuren työntekijä sai 2000e palkan päälle. Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen.

Lue toisen perustajamme Saken blogisarja ”Zure 2020” ja tutustu vielä tarkemmin Zuren toimintaan.

Uusimmat teknologiat • Haastavat projektit • Eteenpäin katsovat asiakkaat • Innostuneet työkaverit • Valta ja vastuu • Johtajatkin kehittäjiä • Itse valitut työkalut, vastamelukuulokkeet ja sähköpöydät • Reilu palkka • Selkeä bonus • Lounas- ja virkistysedut • Laajamittainen työterveysohjelma • Hammashoito-ohjelma • Läpinäkyvyys • Etä- ja työaikamahdollisuudet • Yrityksen retrot • Työ- ja elämäbalanssi • Toimisto keskustassa • Palkkaa harrasteprojekteista • Ei ulkopuolista rahoitusta tai pääomaa • Pelihuone

Hae nyt

milja nohynek profile. 200jpg

Your future colleagues

ariijacc88s 02 lores
Ari Ijäs
Senior Consultant

Ari solves the needs and challenges in business processes and IT environments with modern cloud technology. He finds suitable technologies and recommendations on how to design and implement secure, robust and cost-effective solutions. Ari has worked with Microsoft technologies since 2001.
MikkoItamaki 01 lowres
Mikko Itämäki
Senior Consultant

Mikko has over 16 years of experience in the IT industry. He has been working with Microsoft cloud and on-premises technologies for his whole career. In recent years Mikko has helped companies to modernize their infrastructure/environments with cloud technologies. The aim is to find more efficient and scalable ways to do things without forgetting security and cost-efficiency. Mikko has also a lot of experience in securing the high availability of business-critical systems and infrastructures.
ollikari 01 lowres
Olli Kari
Domain Lead

Olli has over ten years of broad experience in IT-Business and software delivery projects. In the last five years, Olli has solved the challenges of his customers exclusively with Microsoft cloud technologies in a senior role. Olli is considered as one of the nicest consultants in Finland.

Back to:

Read our privacy policy

OK

Skip to content