Azure Consultant

Zure ratkoo vaikeita ongelmia uusilla teknologioilla – mitä vaikeampi projekti, sitä innostuneempia olemme! Me konsultoimme, konseptoimme, rakennamme ja ylläpidämme ratkaisuita Microsoft Azuren avulla. Meillä kaikki opiskelevat uusia teknologioita, tietäen että kavereitakin kiinnostaa. Haasteiden ja oppimisen kautta pidetään päivät mielenkiintoisena, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

Kysynnän kasvaessa haemme jälleen uutta tekijää Azure Consultant – rooliin. Löytyykö sinulta tietoa ja taitoa auttaa asiakkaitamme Azuren kanssa sekä kiinnostusta kehittää itseäsi uusien teknologioiden ja asiakaskokemuksen parissa?

Jos vastasit kyllä – tämä paikka voi olla sinun! 

Mikä homma? 

Zurella Azure -konsultit suunnittelevat, neuvovat ja kouluttavat asiakkaita. Tarvittaessa toteutamme myös suunnitelmia asiakkaiden puolesta. Pääsääntöisesti meidän projektit liittyvät asiakkaidemme kipuiluun esimerkiksi näiden osa-alueiden kanssa :

  • Azuren hallittu käyttöönotto ja hallinta (governance ja management) 
  • Azuren PaaS kyvykkyyksien hyödyntäminen 
  • Azuren API Management käyttö ja hallinta 
  • Azure DevOps käyttöönotot, käytännöt ja Azure -infran hallinta koodilla 

Myös pilvistrategiat, Azure – migraatiot, verkotukset ja IaaS – kyvykkyyksien hyödyntäminen tulevat vastaan asiakkaillamme. Toimeksiantomme ovat haastavia ja niiden pituus sekä luonne vaihtelevat suuresti. Meillä pääset siis tutustumaan Azuren palveluihin laajalla skaalalla.

Tyypillisesti Azure Consultantina jonglöörataan useampaa toimeksiantoa samanaikaisesti, mutta aina silloin tällöin pääset rauhoittumaan yhden pidemmän projektin tai asiakkuuden ääreen. Saat itse vaikuttaa omiin toimeksiantoihisi ja haluammekin sinun ottavan vastuuta omasta työstäsi sekä Zuren myynnistä. Yksin ei kuitenkaan tarvitse töitä tehdä, vaan tukenasi ovat niin konsulttimme kuin asiantuntijammekin. 

Konsultin draivi > kokemus

Zuren konsultit ovat kokeneita tekijöitä, keskimääräinen työuramme on yli 15 vuotta. Taustaltasi voit olla kehittäjä/arkkitehti, IT-pro/arkkitehti eikä haittaa lainkaan vaikka olisit liiketoiminnan puolelta. Tärkeää on kiinnostuksesi uutta teknologiaa kohtaan, kykysi toimia tiukoissa paikoissa, halusi kantaa vastuuta ja draivata Zurea eteenpäin. Nämä ovat niitä meille tärkeitä asioita. Luonnollisestikin konsulttina sinulla pitää olla sana hallussa, etkä saa pelätä myöskään kirjoittaa ajatuksiasi paperille. Jos haluat vetää koulutuksia, olisi oikein hyvä jos olisit eksynyt joskus Wikipedian pedagogiikan artikkeleiden pariin. Valmistaudu myös myymisen lisäksi perustelemaan ajatuksesi asiakkaalle, sillä asiakkaillamme on keskimääräistä fiksummat hoksottimet.

Zure ei myy tiimejä toimimaan asiakkaan tiloissa. Työt tehdään joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tahi sitten etätyöpisteeltä, varsinkin nyt Korona-aikana. Kaikilla Zurella on liukuva työaika. Työkalut valitset itse. Lomat ja sen sellaiset voit pitää koska haluat, kunhan työkaverit ja asiakas eivät kärsi tai ovat asiasta reippaasti etukäteen tietoisia. Jos kaipaat jeesiä projektissasi, aktiivinen kiltatoiminta ja valveutuneet työkaverit auttavat varmasti.

Yhteisö kaiken keskiössä

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Meillä on joko jengillä hyvä olla, tai sitten muutetaan toimintaa. Kun meidän porukalla on hyvä olla, niin onnistumme useammin, ja se johtaa siihen, että saamme mielenkiintoisempia töitä.

Meillä on useita tapoja, joilla ylläpidämme ja kehitämme yhteisöllisyyttä. Tapaamme koko firma vähintään kaksi kertaa kuukaudessa ja näissä tapaamisissa pyrimme aina löytämään keinoja toimintamme kehittämiseen. Tämän lisäksi on tarjolla jokapäiväiset kahvi- ja pelihetket sekä paljon erilaisia kerhoja, kiltoja ja tapahtumia. Normaalitilanteessa ollaan tehty myös koko firman vuosittainen retriitti ulkomaille.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, koska emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen. Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, jotta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta koko porukan kesken.

Jos haluat tutustua Zureen lisää, käy lukemassa työstä ja arjesta meillä Blogi-sivulta

Hae nyt!

Pitäisikö sinun viimeistään nyt laittaa hakemus sisään? Jos teksti kolahti ja koet, että olet tuleva Azure Consultant joukossamme, lähetä meille tästä tieto alla olevan lomakkeen kautta:

Consultant03 1
ZFI Recruitment contact form
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi
Maximum upload size: 134.22MB
Janne Kuikka headshot
Janne Kuikka

Finland

+358504937958
janne.kuikka@zure.com

Your future colleagues

ariijacc88s 02 lores
Ari Ijäs
Senior Consultant

Ari solves the needs and challenges in business processes and IT environments with modern cloud technology. He finds suitable technologies and recommendations on how to design and implement secure, robust and cost-effective solutions. Ari has worked with Microsoft technologies since 2001.
ollikari 01 lowres
Olli Kari
Domain Lead

Olli has over ten years of broad experience in IT-Business and software delivery projects. In the last five years, Olli has solved the challenges of his customers exclusively with Microsoft cloud technologies in a senior role. Olli is considered as one of the nicest consultants in Finland.

Back to:

Zure
Skip to content