Konseptointi ja design-palvelumme

Konseptointi- ja design-palveluidemme tarkoituksena on varmistaa että projektin perustukset ovat vankalla pohjalla, ja toisaalta myös viimeiset yksityiskohdat kiillotettuina. Keskeisenä tavoitteenamme on aina käyttäjälähtöinen suunnittelu siten, että palvelu vastaa paitsi käyttäjien tarpeita, myös liiketoiminnallisia tavoitteita.KONSEPTISUUNNITTELU
Konseptoinnin tavoitteena on yhteinen visio. Määrittelemme yhdessä käyttäjien tarpeet ja palvelusi keskeisimmät ominaisuudet. Jalostamme idean toteuttamiskelpoiseksi luonnokseksi.


BRÄNDI-IDENTITEETIN SUUNNITTELU
Kiteytämme viestisi ja annamme yrityksellesi tai palvelullesi persoonallisen perustan. Luomme uniikin ilmeen joka toimii tehokkaana työkaluna uskottavan brändin luomisessa.


KÄYTTÖLIITTYMÄSUUNNITTELU
Autamme sinua luomaan palvelullesi tyylikkään ja intuitiivisen käyttöliittymän aina varhaisista rautalankamalleista ja prototyypeistä viimeisteltyyn tuotantoversioon asti.


TESTAUS
Prototyypit ja käyttäjätestaus projektin eri vaiheissa auttavat viemään käyttöliittymäsuunnittelua oikeaan suuntaan. Ratkaisujen testaus aidoilla käyttäjillä tarjoaa parhaan lopputuloksen.

Heräsikö kysymyksiä?

Joona Puurunen

Creative Director

joona.puurunen@zure.com

+358 40 731 3876