UX Designer

Zurella me ratkomme asiakashaasteita suunnittelemalla ja kehittämällä merkityksellisiä, digitaalisia ratkaisuja. UX Designer -roolissa olet tämän toiminnan keskiössä auttaen tiimiäsi ja asiakasta löytämään parhaat ratkaisut, jotka tukevat niin loppukäyttäjiä kuin liiketoimintaa.

Mitä me etsimme?

Me uskomme että kiinnostus oppia ja ylpeys omaa osaamista kohtaan ovat tärkeämpiä kuin mikään tietty taito. Tulemme kaikki eri taustoista ja tuomme pöytään erilaista osaamista. Halu jakaa tietoa ja oppia muilta on ensiarvoisen tärkeää meidän yhteistyölle.

Empatia, oma-aloitteisuus ja muiden kuunteleminen ovat tärkeitä ominaisuuksia tiimityössä niin työkavereiden kuin asiakkaiden kanssa. Suunnittelija on tärkeässä roolissa liiketoiminnan, teknologian ja käyttäjätarpeiden risteyksessä, tasapuolisesti huomioiden tämän kokonaisuuden kaikki näkökulmat.

Työskentelemme itseohjautuvissa, monimuotoisissa tiimeissä. Tämä vaatii hyviä kommunikointitaitoja, sekä kykyä ratkoa erilaisia haasteita yhteistyössä sekä toisten suunnittelijoiden, että kehittäjien, testaajien ja asiakkaiden eri henkilöiden kanssa.

Kiinnostus osallistua Zuren design-tarjonnan, liiketoiminnan ja kulttuurin kehittämiseen on myös iso plussa!

DSC05221

Mitä odotamme sinulta?

Yksinkertainen (mutta perusteltavissa oleva :)) odotuksemme on että pystyt kokemuksesi turvin vetämään projekteja itsenäisesti sekä luovimaan asiakkaiden parissa. Ideaalisti kokemuksesi on kertynyt useissa tuotekehitys- tai konsultointiprojektissa yhdessä kehittäjien kanssa.

Osaaminen, mistä on hyötyä jokapäiväisessä työssämme on mm. Työpajojen fasilitointi, käyttäjätutkimus, käyttäjätestaus, Informaatio arkkitehtuuri, interaktio suunnittelu ja käyttöliittymäsuunnittelu, sekä prototyyppien tekeminen

Odotamme, että sinulla on ajan tasalla oleva portfolio tai pystyt haastatteluprosessin aikana näyttämään ja kertomaan aikaisemmista projekteistasi. Meitä kiinnostaa erityisesti minkälaisten ongelmien kanssa olet työskennellyt ja kuinka olet ratkaissut ne. Kyky kuvata ja perustella design prosessi kansankielisesti niin, että sen ymmärtää myös muutkin kuin designerit, on tärkeä osa meidän työtä.

Jos mietit että minkälainen työpaikka Zure on ja haluat kurkistaa Designer-verhon taakse, niin voit lukea suunnittelijamme Matiaksen työviikosta täältä.

MatiasNaveri 01 lowres 1

Pari sanaa Zuresta

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Emme myy tiimejä toimimaan asiakkaan tiloissa; töitä teemme joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tai etätyöpisteeltä.  Haluamme tehdä töitä tiimissä, jonka jäsenet tunnemme ja joiden kanssa voimme vapaasti kertoa mielipiteemme.

Meiltä löytyy luonnollisesti laajat työntekijäedut, liukuvat työajat, pelit, jätskit ja huvit. Suurin etu on monen mielestä kuitenkin aktiivinen, yhteisöllinen ja huonolla huumorilla varustettu porukkamme. Työkalut saat valita itse, jotta ne ovat sinulle mieluisat. Jos kaipaat jeesiä projektissasi, aktiivinen kiltatoiminta ja valveutuneet työkaverit auttavat sinua varmasti.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen. Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, joiden kautta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta kaikille.

Hae nyt!

Mikäli edellämainitut asiat kuulostavat tutulle ja resonoi, me halutaan kuulla sinusta!

Zurella palkka määräytyy kaikille firmassa työskenteleville avoimen palkkakaavan mukaan. Riippuen kokemustasostasi, niin mid-tason suunnittelijana palkkasi osuu todennäköisesti jonnekin 3500-4500€ välille ja erittäin kokeneena suunnittelijana 4500-6000€ välille.

Global Recruitment Form
Name
Name
First name
Last name
Maximum upload size: 134.22MB

Your future colleagues

erkkapuusti 01 lowres
Erkka Puusti
Design Lead

Erkka is an experienced designer, a facilitator, and a creative technologist. As a Design Lead Erkka is also responsible for Zure's design offering.
MatiasNaveri 01 lowres 1
Matias Näveri
UX & Service Designer

Matias puts together the mindsets of Design, Agile, and Tech, mixed with some empathy, business thinking, and a healthy drive. 17+ years of experience in different software development roles gives a great perspective to bring together users, customers, and team members. If you need help in concepting your vision, digging into fine details of user experience and behavior, or elevating project collaboration with workshops and design thinking, have a chat with Matias!

Back to:

Zure
Skip to content