UX Designer

Zurella me ratkomme asiakashaasteita suunnittelemalla ja kehittämällä merkityksellisiä, digitaalisia ratkaisuja. UX Designer -roolissa olet tämän toiminnan keskiössä auttaen tiimiäsi ja asiakasta löytämään parhaat ratkaisut, jotka tukevat niin loppukäyttäjiä kuin liiketoimintaa.

Mitä me etsimme?

Me uskomme että kiinnostus oppia ja ylpeys omaa osaamista kohtaan ovat tärkeämpiä kuin mikään tietty taito. Tulemme kaikki eri taustoista ja tuomme pöytään erilaista osaamista. Halu jakaa tietoa ja oppia muilta on ensiarvoisen tärkeää meidän yhteistyölle.

Empatia, oma-aloitteisuus ja muiden kuunteleminen ovat tärkeitä ominaisuuksia tiimityössä niin työkavereiden kuin asiakkaiden kanssa. Suunnittelija on tärkeässä roolissa liiketoiminnan, teknologian ja käyttäjätarpeiden risteyksessä, tasapuolisesti huomioiden tämän kokonaisuuden kaikki näkökulmat.

Työskentelemme itseohjautuvissa, monimuotoisissa tiimeissä. Tämä vaatii hyviä kommunikointitaitoja, sekä kykyä ratkoa erilaisia haasteita yhteistyössä sekä toisten suunnittelijoiden, että kehittäjien, testaajien ja asiakkaiden eri henkilöiden kanssa.

Kiinnostus osallistua Zuren design-tarjonnan, liiketoiminnan ja kulttuurin kehittämiseen on myös iso plussa!

DSC05221

Mitä odotamme sinulta?

Yksinkertainen (mutta perusteltavissa oleva :)) odotuksemme on että sinulla on ainakin 3 vuotta kokemusta alalta. Tänä aikana olet työskennellyt useammassa tuotekehitys- tai konsultointiprojektissa yhdessä kehittäjien kanssa.

Osaaminen, mistä on hyötyä jokapäiväisessä työssämme on mm. Työpajojen fasilitointi, käyttäjätutkimus, käyttäjätestaus, Informaatio arkkitehtuuri, interaktio suunnittelu ja käyttöliittymäsuunnittelu, sekä prototyyppien tekeminen

Odotamme, että sinulla on ajan tasalla oleva portfolio tai pystyt haastatteluprosessin aikana näyttämään ja kertomaan aikaisemmista projekteistasi. Meitä kiinnostaa erityisesti minkälaisten ongelmien kanssa olet työskennellyt ja kuinka olet ratkaissut ne. Kyky kuvata ja perustella design prosessi kansankielisesti niin, että sen ymmärtää myös muutkin kuin designerit, on tärkeä osa meidän työtä.

Jos mietit että minkälainen työpaikka Zure on ja haluat kurkistaa Designer-verhon taakse, niin voit lukea suunnittelijamme Matiaksen työviikosta täältä.

MatiasNaveri 01 lowres 1

Pari sanaa Zuresta

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Emme myy tiimejä toimimaan asiakkaan tiloissa; töitä teemme joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tai etätyöpisteeltä.  Haluamme tehdä töitä tiimissä, jonka jäsenet tunnemme ja joiden kanssa voimme vapaasti kertoa mielipiteemme.

Meiltä löytyy luonnollisesti laajat työntekijäedut, liukuvat työajat, pelit, jätskit ja huvit. Suurin etu on monen mielestä kuitenkin aktiivinen, yhteisöllinen ja huonolla huumorilla varustettu porukkamme. Työkalut saat valita itse, jotta ne ovat sinulle mieluisat. Jos kaipaat jeesiä projektissasi, aktiivinen kiltatoiminta ja valveutuneet työkaverit auttavat sinua varmasti.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen. Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, joiden kautta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta kaikille.

Jos haluat tutustua Zureen lisää, lue toisen perustajamme  Saken blogisarja ”Zure 2020”.

Hae nyt!

Lähetä hakemuksesi UX Designer -rooliin osoitteeseen recruitment@zure.com tai soita suoraan Miljalle (+358 40 7456213)!

Zurella palkka määräytyy kaikille firmassa työskenteleville avoimen palkkakaavan mukaan. Riippuen kokemustasostasi, niin mid-tason suunnittelijana palkkasi osuu todennäköisesti jonnekin 3500-4500€ välille ja erittäin kokeneena suunnittelijana 4500-6000€ välille.

Your future colleagues

erkkapuusti 01 lowres
Erkka Puusti
Design Lead

Erkka is a solution designer, a facilitator, and a creative technologist, with an emphasis on the creative side. His focus is on user-centric design and development and in Agile teamwork facilitation.
MatiasNaveri 01 lowres 1
Matias Näveri
UX & Service Designer

Matias puts together the mindsets of Design, Agile, and Tech, mixed with empathy, business thinking, and a healthy drive. He serves others in the middle of development teams, customers, and end-users. Valuing those people, their knowledge, and feedback, as it’s that shared trust and collaboration that makes him stronger and ensures value to any size project.

Back to:

Zure
Skip to content