Senior Azure Security Consultant

Me Zurella konsultoimme, konseptoimme, rakennamme ja ylläpidämme ratkaisuita Microsoft Azureen. Me kehitymme, opimme ja kasvamme yhdessä – sekä yksilöinä että yhteisönä. Vaikeat ja uniikit haasteet uuden teknologian parissa ovat meille ihanteellinen toimintaympäristö. Itsensä haastaminen ja oppiminen pitää työpäivät mielenkiintoisina, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

Tule meille kehittämään tietoturvapraktiikaa – ja kehittymään!

Tietoturvakonsulttina Zurella saat olla mukana viemässä Zuren koko tietoturvaturvapraktiikkaa eteenpäin rakentamalla uutta tarjoamaa ja parempia toimintamalleja.

Meillä pystyt vaikuttamaan omaan erikoistumisalueeseesi ja muovaamaan päivittäistä tehtäväkenttääsi omien kiinnostuksien pohjalta – pääset työskentelemään CISO-tasolla, Azure-alustan hallinnan tukena tai vaikka sovelluskehityksen parissa.

Mitä meidän työskentely on käytännössä?

Zuren konsulttina olet pilviteknologian ja prosessien huippuosaaja tai sellaiseksi kasvava. Ymmärrät nopeasti muuttuvan Microsoftin pilvipalvelukentän sekä pystyt opiskelemaan uudet teknologiat nopeasti ja auttamaan asiakkaita näiden teknologioiden avulla. Teknologiaymmärryksen lisäksi työsi ytimessä on kyky ymmärtää asiakkaan tarpeita ja lähestyä niitä liiketoimintalähtöisesti. Kokeneena konsulttina osaat muotoilla viestisi asiakkaillemme ymmärrettävästi.  

Työskentelet asiakkaidemme tietoturvatiimien kanssa rakentaen esimerkiksi CISO-tasolla yhteensopivuutta alan standardeihin (ISO, CIS, NIST, jne). Mikäli olet erityisen kiinnostunut Azure-alustan turvallisesta käytöstä ja hallinnasta, niin voit olla auttamassa asiakkaidemme SOC-asiantuntijoita ja IT:tä tarjoten heille syväosaamista Azuren monitorointiin ja palveluiden turvalliseen konfigurointiin. Voit myös toimia asiakkaan tuoteomistajien ja Zuren sovelluskehitystiimien tukena rakentaen kehitysjonossa oleviin asioihin uhkamalleja ja hyökkäysvektoreita. Tällä tavoin voit olla mukana varmistamassa DSOMMin mukaisten turvallisten kehityskäytäntöjen toteutumista unohtamatta turvallisten sovellusten syntymistä.

Mitä toivoisimme sinulta

Toivoisimme, että olisit erityisen kiinnostunut pilvipalveluiden turvallisesta käytöstä ja sinulla olisi laaja osaaminen Azuren tai muun pilvipalvelualustan tietoturvakyvykkyyksistä.  Erityistä plussaa saa Microsoftin Cloud Adoption Frameworkin Cloud Governancen disciplineistä jos Security on sinulle erityisen tuttu ja lähellä sydäntä. Muista disciplineistä sinun olisi hyvä olla vähintään tietoinen. 

Teknologia- ja liiketoimintaymmärryksen lisäksi tärkeää on kiinnostus, innostus ja kyky jatkuvaan oppimiseen sekä valmius sukeltaa syvälle asiakkaan toimialaan ja etsiä sopivimpia ratkaisuja yhdessä asiakkuustiimin kanssa. Olet oma-aloitteinen ja ymmärrät, että asiakkaalle arvokkaan ratkaisun ei aina tarvitse olla tekninen vaan se voi olla myös prosessi tai menetelmä. Kirjoitat ja keskustelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä.  

Edellä mainittujen ominaisuuksien lisäksi arvostamme: 

 • Projektinjohtamiskykyä  
 • Ketterien kehitysmenetelmien tuntemusta 
 • Ohjelmointikokemusta 
 • Data- ja AI-ymmärrystä 
 • Integraatio-osaamista 
 • Relevantteja sertifiointeja 
 • Ymmärrystä myynnistä ja asiakaskontaktien hoidosta 

Tarjoamme sinulle: 

 • Kansainvälisen kasvuyrityksen tarjoamat mahdollisuudet 
 • Mahdollisuuden olla muovaamassa maailman johtavaa Microsoft Azure -brändiä 
 • Vahvan autonomian kaikkeen työhön liittyvään 
 • Aidosti välittävän ja inhimillisen työyhteisön, jossa kaikki voivat olla omia itsejään 

Pari sanaa Zuresta

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Emme myy tiimejä toimimaan asiakkaan tiloissa; töitä teemme joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tai etätyöpisteeltä.  Haluamme tehdä töitä tiimissä, jonka jäsenet tunnemme ja joiden kanssa voimme vapaasti kertoa mielipiteemme.

Meiltä löytyy luonnollisesti laajat työntekijäedut, liukuvat työajat, pelit, jätskit ja huvit. Suurin etu on monen mielestä kuitenkin aktiivinen, yhteisöllinen ja huonolla huumorilla varustettu porukkamme. Työkalut saat valita itse, jotta ne ovat sinulle mieluisat. Jos kaipaat jeesiä projektissasi, aktiivinen kiltatoiminta ja valveutuneet työkaverit auttavat sinua varmasti.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen. Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, joiden kautta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta kaikille.

Jos haluat tutustua Zureen lisää, lue toisen perustajamme  Saken blogisarja ”Zure 2020”.

Hae nyt!

Siistiä, että olet täällä asti! Pitäisikö sinun viimeistään nyt laittaa hakemus sisään? Jos teksti kolahti ja koet, että olet tuleva Azure Security Consultant joukossamme, lähetä meille tästä tieto alla olevan lomakkeen kautta!

Security3 1

Your future colleagues

ollikari 01 lowres
Olli Kari
Domain Lead

Olli has over ten years of broad experience in IT-Business and software delivery projects. In the last five years, Olli has solved the challenges of his customers exclusively with Microsoft cloud technologies in a senior role. Olli is considered as one of the nicest consultants in Finland.

Back to:

Zure
Skip to content