Data Architect

Me Zurella konsultoimme, konseptoimme, rakennamme ja ylläpidämme ratkaisuita Microsoft Azureen. Me kehitymme, opimme ja kasvamme yhdessä – sekä yksilöinä että yhteisönä. Vaikeat ja uniikit haasteet uuden teknologian parissa ovat meille ihanteellinen toimintaympäristö. Itsensä haastaminen ja oppiminen pitää työpäivät mielenkiintoisina, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

Tule meille kehittämään datapalveluja ja kehittymään!

Data-arkkitehtina Zurella pääset suunnittelemaan asiakasta parhaiten palvelevia arkkitehtuureja, jotka tukevat sekä toimivaa kehitystä että kustannustehokkuutta. Työsi tuloksena syntyy esimerkiksi suunnitelmia, selvityksiä, kokeiluja ja työlistaa Zuren kehitystiimille. Työskentelet projekteissa Zuren kokeneiden ammattilaisten kanssa – me onnistumme tai epäonnistumme tiiminä. Henkilövuokraus ei ole meidän juttumme. Zuren nettisivuilla voit luoda katsauksen tuleviin kollegoihisi kuten Markukseen, Sannaan ja Pontukseen.

Mitä data-arkkitehdin rooli meillä tarkoittaa?

Arkkitehdin rooli on laaja – se muovaantuu jokaisella omanlaiseksi osaamisalueiden ja painotuksien mukaan. Voit tuoda siihen vaikka myynnillisyyttä, projektinhallintaa tai ihan puhdasta kehitysvoimaa. Odotamme sinulta kuitenkin vankkaa osaamista data-analytiikasta, tietovarastoinnista, raportoinnista, API-alustoista tai IoT-ratkaisuista. Pystyt myös keskustelemaan ratkaisuista sekä tiimin että asiakkaan eri sidosryhmien kanssa luontevasti.

Meillä Zurella projektit pohjautuvat uusimpiin Azure PaaS -palveluihin, eli meillä et päädy ylläpitämään tai kehittämään vanhoihin teknologioihin pohjautuvia toteutuksia. Pystyt tukemaan Zuren Data Engineereja, sekä toimimaan asiakkaan suuntaan yhteyshenkilönä ja tulkkina. Meillä data-arkkitehtuuri ei tarkoita, että työskentelisit yksinomaan tietovarastojen parissa, vaan voit työskennellä esimerkiksi IoT-ratkaisujen, API:en, Power BI:n, datan laadun hallinnan ja viestipohjaisten arkkitehtuurien kanssa.

Datatekemistä softakehityksen menetelmillä

Zurella data-alustat rakennetaan samoilla ketterillä menetelmillä ja DevOps-käytännöillä kuin kaikki sovelluskehitysprojektinkin. Infrastructure as Code, Git ja Azure DevOps ovatkin arkipäivää Zuren dataprojekteissa eivätkä vain sanoja PowerPointeilla ja rekryilmoituksessa.

Jos sinulla on jo useampi vuosi kokemusta SQL:stä ja kaipaat Azuresta uutta, et varmasti pety Zurella. Ja kuten todettu aiemmin, kaikkea ei tarvitse osata ennalta, meidän kanssamme näitä juttuja ei voi olla oppimatta 😊.

Miksi meille kannattaa hakea?

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Emme myy tiimejä toimimaan asiakkaan tiloissa; töitä teemme joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tai etätyöpisteeltä.  Haluamme tehdä töitä tiimissä, jonka jäsenet tunnemme ja joiden kanssa voimme vapaasti kertoa mielipiteemme.

Meiltä löytyy luonnollisesti laajat työntekijäedut, liukuvat työajat, pelit, jätskit ja huvit. Suurin etu on monen mielestä kuitenkin aktiivinen, yhteisöllinen ja huonolla huumorilla varustettu porukkamme. Työkalut saat valita itse, jotta ne ovat sinulle mieluisat. Jos kaipaat jeesiä projektissasi, aktiivinen kiltatoiminta ja valveutuneet työkaverit auttavat sinua varmasti.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen. Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, joiden kautta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta kaikille.

Jos haluat tutustua Zureen lisää, lue toisen perustajamme  Saken blogisarja ”Zure 2020”.

Hae nyt!

Siistiä, että olet täällä asti! Pitäisikö sinun viimeistään nyt laittaa hakemus sisään? Jos teksti kolahti ja koet, että olet tuleva Data Architect joukossamme lähetä meille tästä tieto alla olevan lomakkeen kautta:

data02 1920x800 1
Data recruitment contact form
Nimi
Nimi
Etunimi
Sukunimi
Maximum upload size: 134.22MB

Your future colleagues

MarkusLehtola 01 2
Markus Lehtola
Data Architect

Markus has nearly 10 years of experience working in fields of analytics, data, and business intelligence. He believes that data can be valuable asset for any company and Azure provides great foundation to deliver that value. Currently he works as data architect, helping to deliver data solutions on top of Azure.
SamuNiemela 01
Samu Niemelä
Azure Data Architect

Samu stumbled upon the data world ten years ago and hasn´t looked back since. Since then, he has done everything between data modeling and report designing. Currently, he works as a data architect designing data-related solutions on top of Azure, making data as valuable as possible for customers.
PontusMauno 01 lowres
Pontus Mauno
Data Engineer

Pontus is a data engineer with experience in both large enterprise projects as well as boutique data development. His goal is to build data solutions that provide actual insight and novel information through reports and machine learning. Lately, he has also been focusing on DataOps-related topics.

Back to:

Zure
Skip to content