Azure Specialist

Zure ratkoo vaikeita ongelmia uusilla teknologioilla – mitä vaikeampi projekti, sitä innostuneempia olemme! Konsultoimme, konseptoimme, rakennamme ja ylläpidämme ratkaisuita Microsoft Azuren avulla. Meillä kaikki opiskelevat uusia teknologioita, tietäen että kavereitakin kiinnostaa. Haasteiden ja oppimisen kautta pidetään päivät mielenkiintoisena, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

Azure only

Azure on meidän juttu. Meillä et siis sukella virtuaalipalvelinten sisään ihmettelemään Javan asennusvirheitä tai pläräämään logeja, vaan pääset tarkistelemaan, ylläpitämään ja ennen kaikkea kehittämään ympäristöjä Azure-näkökulmasta. Luvassa ei siis ole perus ylläpitoa vaan jatkuvaa parhautta ja asiakkaan auttamista sen tavoittamiseksi.

Sinulle tulevat ongelmat voivat olla mitä vain. Se voi olla perinteinen DNS-vianselvitys mikäli palvelu X ei jostain syystä vastaa pyyntöihin Azuren reunalta, tai vaihtoehtoisesti ongelma voi yhtä hyvin johtua meidän tekemän pilvinatiivin applikaation sisäisestä vikatilanteesta. Laaja-alaista kokemustasi ja tiedonnälkää hyödyntäen pääset jonkinlaiseen lopputulemaan, ja ”Lazy Admin” tyylisesti automatisoit kyseisen ongelmaskenaarion pois Asiakkaan arjesta, joko itse tai devaustiimin kanssa. Luonnollisesti pääset ja joudut ottamaan platan mahdolliset oikut huomioon jo varhaisessa vaiheessa, jotta emme polta resursseja epäolennaisten asioiden selvittelyssä.

Pidempijänteistä puolta toimesta kuvaa mahdollisuutesi suunnitella asiakkaan kanssa heidän ympäristöään ja järjestelmiään, jotta Azuren kyvykkyyksiä voidaan hyödyntää yhä enemmän. Kertauksena vielä: emme työskentele muiden pilvialustojen kuin Azuren kanssa, emmekä kerää tikettejä loppukäyttäjiltä. Eteesi tulevat ratkaisupyynnöt tulevat siis asiakkaan vastaavilta asiantuntijoilta tai muilta erikoisosaamistasi kaipaavilta tahoilta.

Mitä toivomme

Sinulta tulisi löytyä Azuresta ihan “hands on” -kokemusta muodossa tai toisessa, hybridiympäristöistä johtuen myös perinteisen puolen tieto ja kokemus on pelkkää plussaa. Osaat ilmaista itseäsi suullisesti ja kirjallisesti, vähintään suomeksi ja englanniksi. Olet hanakka ottamaan asioista selvää, mutta ymmärrät, että meidän jo Azuresta-kokemusta keränneeltä porukalta kannattaa ja pitää pyytää apua. Terve kunnioitus uusia teknologioita kohtaan on hyvä piirre ammattilaisessa, mutta samalla sinulla tulee olla draivia oppia uutta. Kannattaa myös muistaa ettei pienistä vastoinkäymisistä koskaan pidä lannistua. Meillä voit vaikuttaa siihen mitä seuraavaksi haluat oppia. Oppiminen tarkoittaa myös virheiden tekoa, varsinkin jos tavoitellaan uusia ulottuvuuksia.

Meille on tärkeää, että olet osana porukkaa ja tekemässä ”parasta kaikkea” niin Suomessa kuin ulkomailla. Zurella menee hyvin kun sinulla menee hyvin, ja se onkin meidän core-juttu!

Zuressa tärkeää on yhteisö

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö. Onnistumme tai epäonnistumme yhdessä. Meillä on joko jengillä hyvä olla, tai sitten muutetaan toimintaa. Jos meidän porukalla on hyvä olla, niin onnistumme useammin, ja se johtaa siihen, että saamme mielenkiintoisempia töitä. Toimintamme on läpinäkyvää, ja keräännymme vähintään kahdesti kuukaudessa koko firma yhdessä pohtimaan mikä on toiminut ja mikä harmittaa. Sanomattakin on selvää, että liiketoimintalukummekin ovat läpinäkyvästi esillä, joskin ne ovat meillä toisarvoisia asioita. Haluamme tehdä töitä tiimissä, jonka jäsenet tunnemme ja joiden kanssa voimme vapaasti sanoa mielipiteemme. Zurella kannustetaan olemaan oma itsensä ja esittämään ajatuksensa kenelle tahansa toimitusjohtajaan saakka, varsinkin jos asioista ollaan erimieltä.

Meillä on useita tapoja, joilla ylläpidämme ja kehitämme tätä yhteisöllisyyttämme, joskin osa niistä toimii paremmin ilman koronan vaikutusta, kuten vuosittainen, yhteinen ulkomaan retriitti. Joka tapauksessa, korona tai ei, niin näemme toisemme sitten vaikka virtuaalisena koko firma vähintään kaksi kertaa kuukaudessa Zuredayssa ja Brekkiessä, ja näiden lisäksi on jokapäiväiset Zuffeet, joka toinen perjantai pidettävät ZIFfit (vrt. TGIF), joka toinen perjantai pidettävät ZUPit (wazzaaap), jne. Lisäksi esimerkiksi syksyllä 2020 koronan syvimpinä aikoina kaikille annettiin kaksi työpäivää Zed Bull -aikaa, jonka sai käyttää esimerkiksi nukkumiseen, urheiluun tai Among Us -pelaamiseen.

zure budapest 2019 2048x1077 1
Budapest 2019

Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, joiden kautta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Kannustamme oppimiseen myös maksamalla palkkaa omista vapaa-ajan harrasteprojekteista. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta kaikille; esimerkiksi 2020 joulukuussa jokainen koko vuoden firmalla ollut Zuren työntekijä sai 2000e palkan päälle. Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen.

Jos haluat tutustua Zureen lisää, lue toisen perustajamme Saken blogisarja “Zure 2020”.

Uusimmat teknologiat • Haastavat projektit • Eteenpäin katsovat asiakkaat • Innostuneet työkaverit • Valta ja vastuu • Johtajatkin kehittäjiä • Itse valitut työkalut, vastamelukuulokkeet ja sähköpöydät • Reilu palkka • Selkeä bonus • Lounas- ja virkistysedut • Laajamittainen työterveysohjelma • Hammashoito-ohjelma • Läpinäkyvyys • Etä- ja työaikamahdollisuudet • Yrityksen retrot • Työ- ja elämäbalanssi • Toimisto keskustassa • Palkkaa harrasteprojekteista • Ei ulkopuolista rahoitusta tai pääomaa • Pelihuone

Hae nyt

Your future colleagues

RikuPirttinokka 02 lowres
Riku Pirttinokka
Azure Specialist

Riku works with Zure's Continuous services. He has a bachelor's degree in engineering in information and communications technologies. Riku has several years of experience in various kinds of support positions and he is an Azure certified professional. He has interest to understand things as a whole, that’s why he tries to keep his expertise up to date from Iaas to Paas. He is also not afraid of on-premises technologies. With his knowledge, he tries to find better solutions to the big picture.
henrikarkkainen 01 hires 500x500 1
Henri Kärkkäinen
Senior Azure Specialist

Henri has been working with Azure for almost 5 years now, mainly focusing on the managed Azure concept but is no stranger to the hybrid environments. He has good knowledge about different Azure services from IaaS to PaaS. Henri has worked as a specialist and as a consultant to help customers to move and utilize Azure services.
juvalnadav 02 small
Juval Nadav
Domain Lead

Juval has over 15 years of IT experience. He sees the IT development field from multiple points of view, since he has worked as a tester, developer, specialist, consultant and an executive. Before joining our group Juval developed BI-solutions on Microsoft stack for the largest companies in Finland.

Back to:

Read our privacy policy

OK

Skip to content