Azure Security Expert

Zurella ratkomme haasteita uusilla teknologioilla – mitä vaikeampi projekti, sitä innostuneempia olemme!
Konsultoimme, konseptoimme ja rakennamme ratkaisuita Microsoft Azuren avulla. Meillä kaikki opiskelevat uusia teknologioita tietäen, että kavereitakin kiinnostaa. Haasteiden ja oppimisen kautta pidetään päivät mielenkiintoisina, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

Etsimme jatkuvasti joukkoomme laatuhakuisia tekijöitä, jotka haluavat käyttää moderneja teknologioita ja oppia uutta. Voisitko sinä olla meidän seuraava Azure Developer tai Architect?

Tule auttamaan asiakkaitamme Azure-tietoturvan parissa ja oppimaan uutta!

Haluamme olla parhaita Azuren kanssa, mutta samaan aikaan tunnistamme, että vaatimustaso saattaa jännittää monia. Pohdimme asiaa tovin ja totesimme, että tietoturva on alue, jolla haluamme edelleen kasvattaa osaamistamme. Skaalasimme vaatimuksiamme hieman alas ja kaiken kokeneen konsultin sijaan haluamme vahvistaa tietoturvaporukkaamme tietoturva-asiantuntijan roolilla. Jos olet kokenut konsultti tai uskot, että rahkeesi riittävät Azuren tietoturvakonsultiksi, lue avoin konsulttipestimme ja laita meille viestiä!

Zuren Azure-asiantuntijana haluat kiivetä pilviteknologian ja prosessien huippuosaajaksi. Sinulla voi olla joko IT-ammattilaisen tai kehittäjän tausta ja kokemusta asiantuntijana työskentelystä, joko asiakkaan- tai toimittajan puolelta. Käytännön kokemusta sinulle on ehtinyt kertyä projektimuotoisesta toiminnasta ja olet ollut osana yhteisen tavoitteen perään työskentelevää tiimiä. Olet myös ottanut käyttöön, konfiguroinut, tunkannut, hieman hikoillut ja selvittänyt pilvipalveluiden kummallisuuksia ja hienouksia. Et ole siis pelkkä kliksuttelija, vaan sinulla on kykyä ottaa käyttöön PowerShell tai muu skriptikieli tarpeen vaatiessa. Sinulta löytyy myös näyttöä nopeasta oppimisesta, sen ei tarvitse olla juuri Azure, voit yhtä hyvin kertoa tarinan siitä, miten partiossa opit solmujen tekemisen nopeasti. Microsoftin pilvipalvelukenttä on sinulle ennaltaan tuttu, mutta janoat kuitenkin uusien teknologioiden oppimisen perään. Ennen kaikkea olet kuitenkin innokas auttamaan asiakkaitamme näiden teknologioiden avulla.

Toivoisimme etteivät Azuren tietoturva-asetukset ja -palvelut olisi sinulle vain joukko asetuksia ja kasa palveluita, vaan haluamme että sinulla on halu tehdä maailmasta turvallisempi paikka asiakkaillemme. Security Expertinä sinulla tulisi olla ymmärrystä ja kokemusta sinulla tulisi olla tietoturvasta esim. SIEM, SOAR, XDR/EDR tai vaikkapa sovellusarkkitehtuurien kautta.

Meillä pystyt vaikuttamaan omaan erikoistumisalueeseesi ja muovaamaan päivittäistä tehtäväkenttääsi omien kiinnostuksen kohteittesi pohjalta. Toivomme tietysti, että olisit Security Expertinä erityisen kiinnostunut pilvipalveluiden turvallisesta käytöstä. Olet valmis hikoilemaan oppiaksesi laajasti Azuren tietoturvakyvykkyydet. Jos et ole kehittäjätaustainen, ei sinun tarvitse meillä uudestisyntyä koodariksi. Tietoturva Azuressa on paljon muutakin kuin sovellustietoturvaa.

Teknologiaymmärryksen lisäksi tärkeää on kiinnostus, innostus ja kyky jatkuvaan oppimiseen sekä valmius sukeltaa syvälle asiakkaan toimialaan ja etsiä sopivimpia ratkaisuja yhdessä asiakkuustiimin kanssa. Olet oma-aloitteinen, hahmotat asiakkaan liiketoimintaprosessit, osaat ratkaista teknisiä ongelmia asiakaslähtöisesti sekä kirjoitat ja keskustelet sujuvasti suomen ja englannin kielillä.

security small

Edellä mainittujen lisäksi arvostamme

 • Projektinjohtamiskykyä
 • Ketterien kehitysmenetelmien tuntemusta
 • Ohjelmointikokemusta
 • Data- ja AI-osaamista
 • Integraatio-osaamista
 • Relevantteja sertifiointeja

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Suomen kiinnostavimmat pilviprojektit ja hankalia haasteita ratkottavaksi kollegoiden kanssa
 • Kansainvälisen kasvuyrityksen tarjoamat mahdollisuudet
 • Vahvan autonomian kaikkeen työhön liittyvään
 • Välittävän ja inhimillisen työyhteisön, jossa kaikki voivat olla omia itsejään
 • Mahdollisuuden olla muovaamassa maailman johtavaa Microsoft Azure -brändiä

Zuressa tärkeää on yhteisö

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö. Onnistumme tai epäonnistumme yhdessä. Meillä on joko jengillä hyvä olla, tai sitten muutetaan toimintaa. Jos meidän porukalla on hyvä olla, niin onnistumme useammin, ja se johtaa siihen, että saamme mielenkiintoisempia töitä. Toimintamme on läpinäkyvää, ja keräännymme vähintään kahdesti kuukaudessa koko firma yhdessä pohtimaan mikä on toiminut ja mikä harmittaa. Sanomattakin on selvää, että liiketoimintalukummekin ovat läpinäkyvästi esillä, joskin ne ovat meillä toisarvoisia asioita. Haluamme tehdä töitä tiimissä, jonka jäsenet tunnemme ja joiden kanssa voimme vapaasti sanoa mielipiteemme. Zurella kannustetaan olemaan oma itsensä ja esittämään ajatuksensa kenelle tahansa toimitusjohtajaan saakka, varsinkin jos asioista ollaan erimieltä.

Meillä on useita tapoja, joilla ylläpidämme ja kehitämme yhteisöllisyyttämme, joskin osa niistä toimii paremmin ilman koronan vaikutusta, kuten vuosittainen, yhteinen ulkomaan retriitti. Joka tapauksessa, korona tai ei, niin näemme toisemme, vaikka sitten virtuaalisena. Kaksi kertaa kuukaudessa järjestämme koko firman voimin Zuredayn ja Brekkien, näiden lisäksi on jokapäiväiset Zuffeet, joka toinen perjantai pidettävät ZIFfit (vrt. TGIF), joka toinen perjantai pidettävät ZUPit (wazzaaap), jne. Lisäksi esimerkiksi syksyllä 2020 koronan syvimpinä aikoina kaikille annettiin kaksi työpäivää Zed Bull -aikaa, jonka sai käyttää esimerkiksi nukkumiseen, urheiluun tai Among Us -pelaamiseen.

Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, joiden kautta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Kannustamme oppimiseen myös maksamalla palkkaa omista vapaa-ajan harrasteprojekteista. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta kaikille; esimerkiksi 2020 joulukuussa jokainen koko vuoden firmalla ollut Zuren työntekijä sai 2000e palkan päälle. Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen.

Jos haluat tutustua Zureen lisää, lue toisen perustajamme Saken blogisarja ”Zure 2020”.

Hae nyt

milja nohynek profile. 200jpg

Your future colleagues

aleksiautere 01 lowres
Aleksi Autere
Senior Consultant

Aleksi has over ten years of experience in IT business using Microsoft technologies. He has been concepting, planning, and delivering services in Finnish enterprises his whole career. Last six years Aleksi has been solving customers’ business problems with Microsoft Cloud -platform.
jaakkonikko 02 small
Jaakko Nikko
Principal Consultant

Jaakko has been working on IT issues for over 20 years. He is an experienced consultant with a broad range of deep Azure, Office 365, and overall Microsoft experience.
ariijacc88s 02 lores
Ari Ijäs
Senior Consultant

Ari solves the needs and challenges in business processes and IT environments with modern cloud technology. He finds suitable technologies and recommendations on how to design and implement secure, robust and cost-effective solutions. Ari has worked with Microsoft technologies since 2001.

Back to:

Skip to content