Azure Platform Architect

Zurelaiset elävät haasteista. Pääsemme kehittymään asiantuntijoina kun päivät eivät toista toisiaan. Me konsultoimme, konseptoimme, rakennamme, kehitämme ja ylläpidämme ratkaisuita Microsoft Azuren avulla. Meillä koko kööri opiskelee uusia teknologioita, tietäen että kavereitakin kiinnostaa. Haasteiden, oppimisen ja meidän jengin ansiosta päivät pysyvät mielenkiintoisina eikä aamulla harmita lähteä töihin.

Managed Azure-konseptimme ja PlatformOpsin kysyntä on jatkuvassa kasvussa. Siksi etsimmekin jälleen pitkäaikaisiin asiakkuuksiimme tiimikaveria ja osaavaa Azure järjestelmäarkkitehtia, Lontooksi Azure Platform Architectia.

Työnkuva

Azure on se meidän juttu. Pääset suunnittelemaan asiakkaan kanssa heidän ympäristöään ja järjestelmiään niin, että Azuren kyvykkyyksiä voidaan hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla. Päiviäsi voi täyttää esimerkiksi lyhenteet CAF, WAF, PlatformOps, DevSecOps. Välillä voit konsultoida eri asiakkuuksia tai optimoida pienempiä ratkaisukokonaisuuksia ja välillä suunnitella kokonaisia hallintamalleja ja ratkaisuarkkitehtuureja asiakkaan Azure-ympäristöön omissa että Zuren muissa asiakkuuksissa.

Tulet osaksi tiivistä tiimiä, jossa huumorissa painotamme määrää laadun sijaan ja haluamme sparrata toisiamme paremmiksi. Meillä ei sukelleta virtuaalipalvelinten sisään ihmettelemään Javan asennusvirheitä tai pläräämään lokeja, vaan tarkastelemme, ylläpidämme ja ennen kaikkea kehitämme sekä innovoimme ympäristöjä Azure-näkökulmasta. Luvassa ei siis ole perus ylläpitoa vaan jatkuvaa parhautta ja asiakkaan auttamista. Yötä myöten ei myöskään tarvitse painaa, hoidetaan työtehtävät ihmisten aikaan. 

Mitä etsimme?

Olet ehtinyt jo uida Azuren syvässä päässä jo hetken aikaa. Vuodet ja kuukaudet eivät merkkaa vaan se, miten olet laajentanut tiimissäsi osaamisen karttumista ja ratkaissut asiakkaan liiketoiminnan tuskia. Sanomattakin on selvää, että välistä vauhtia ja tiukkoja kurveja on piisannut mutta niistä olet selvinnyt yhdessä tiimin kanssa ja olet päässyt plaaniin. Tekemistä on karttunut laajalla spektrillä sillä tässä maailmassa kaikkea ei voi vain hallita, ja tärkeämpää on aito kiinnostuksesi kasvaa Azuren saralla. Mutta kaikki Azuren ratkaisuarkkitehtuurityö on kotiinpäin, oli kyse sitten hallintamalleista, kustannusten seurannasta tai vaikka tietoliikennepuolesta.

Tässä roolissa haemme henkilöä joka on tottunut myös itse draivaamaan asioita ja kykenee toimimaan ilman käsiohjausta, vaikka sinulla onkin aina tiimin tuki taustalla. Tietynlainen “get shit done” -asenne ja ammattiylpeys on meillä mentaliteettina, ja sitä haemme myös sinultakin. Pallot ei siis tipu ja asiat edistyy. Välillä menee vihkoon mutta se on sitä “Roar at Challenge” ohessa tapahtuvaa oppimista. Roolissa pärjää parhaiten jos kykenet pitämään useampia lankoja käsissä ja kommunikoit selkeästi eri suuntiin.

On plussaa jos olet taustaltasi järjestelmäarkkitehti, joka on marinoitunut erilaisissa Microsoft Server -teknologioissa. Takataskussasi voi olla esimerkiksi selviytymistarinoita migraatioista public, private, data center tai AD -akseleilla. Data center -taustasta on erityistä hyötyä tässä roolissa, jos hallitset verkkoja tai verkotuksia, virtualisointeja, palomuureja tai sanalyhenteet VDI, DNS, AD, DR, BGP tai SDWAN ei aiheuta akuutteja allergiaoireita.

Zurella yhteisö on kaiken A ja O

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Meillä on joko jengillä hyvä olla, tai sitten muutetaan toimintaa. Kun meidän porukalla on hyvä olla, niin onnistumme useammin, ja se johtaa siihen, että saamme mielenkiintoisempia projekteja ja asiakkuuksia.

Meillä on useita tapoja, joilla ylläpidämme ja kehitämme yhteisöllisyyttä, joskin osa niistä toimii paremmin ilman pandemian vaikutusta. Tapaamme koko firma vähintään kaksi kertaa kuukaudessa ja näissä tapaamisissa pyrimme aina löytämään keinoja toimintamme kehittämiseen. Tämän lisäksi on tarjolla jokapäiväiset kahvi- ja pelihetket sekä paljon erilaisia kerhoja, kiltoja ja tapahtumia. Normaalitilanteessa ollaan tehty myös koko firman vuosittainen retriitti ulkomaille.

Developer2 1

Yrityksen omistavat työntekijät ja meillä järjestetäänkin kerran vuodessa henkilöstöanti. Meillä ei siis ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, koska emme usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen. Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, jotta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Meillä kaikki työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta koko porukan kesken.

Jos haluat tutustua Zureen lisää, lue toisen perustajamme  Saken blogisarja ”Zure 2020”.

Hae nyt!

Your future colleagues

Back to:

Skip to content