Hei devaaja!

Hammaspesu edit2

Zurella ratkomme haasteita yhdessä ja uusilla teknologioilla. Me suunnittelemme ja rakennamme ratkaisuita Microsoft Azuren avulla. Meillä kaikki opiskelevat uusia teknologioita tietäen, että kavereitakin kiinnostaa. Haasteiden ja oppimisen kautta pidetään päivät mielenkiintoisina, ettei aamulla harmita lähteä töihin.

Muutama meille tärkeä juttu

  1. Me tehdään 100% Azurea ja uusia teknologioita, jotta opimme uutta ja kehitymme sekä frontissa että bäkkärissä.
  2. Zure ei myy tiimejä toimimaan asiakkaan tiloissa. Työt tehdään joko omalta konttorilta Helsingin rautatieasemaa vastapäätä tai omalta etätyöpisteeltä.
  3. Teemme töitä ja ratkomme asioita autonomisina tiimeinä yksi projekti kerrallaan.

Tule meidän kanssa oppimaan uusia juttuja!Etsimme jatkuvasti joukkoomme lisää laatuhakuisia tekijöitä. Tässä muutamia paikkoja, joista voit luntata vähän tarkemmin mitä haetaan:

Azure Developer / Architect

Azure Data Engineer

Ja hei jos huonot vitsit osui muttet osaa koodata, niin kaikki avoimet paikat löytyy Careers-sivulta!

Voit myös laittaa suoraan avointa hakemusta sisään joko alla olevan botin kautta tai sivun lopusta löytyvällä lomakkeella.
Tai aina voit soittaa! 👉🏻

SoitaHeti

Zuressa yhteisö on kaiken A ja O

Zurella tavoitteena on toimiva yhteisö – onnistumme tai epäonnistumme, mutta teemme sen yhdessä. Meillä on joko jengillä hyvä olla, tai sitten muutetaan toimintaa. Kun meidän porukalla on hyvä olla, niin onnistumme useammin, ja se johtaa siihen, että saamme mielenkiintoisempia töitä.

Meillä on useita tapoja, joilla ylläpidämme ja kehitämme yhteisöllisyyttä. Tapaamme koko firma vähintään kaksi kertaa kuukaudessa ja pyrimme löytämään keinoja yrityksen toiminnan kehittämiseen. Näiden lisäksi on tarjolla jokapäiväiset kahvi- ja pelihetket sekä paljon erilaisia kerhoja, kiltoja ja tapahtumia. Normaalitilanteessa olemme tehneet myös koko firman retriitin ulkomaille vuosittain.

Yrityksen omistavat työntekijät. Meillä ei ole ulkopuolista rahoitusta, joten voimme keskittyä meille tärkeiden asioiden edistämiseen. Pörssiin emme ole menossa, emmekä usko kvartaalitalouteen, vaan jatkuvaan ja pitkäjänteiseen parantamiseen. Palkkamme perustuvat avoimiin palkkakaavoihin, joiden kautta kaikki tietävät palkkojen olevan reiluja ja perustuvan johonkin konkreettiseen. Meillä työntekijät saavat bonuksen yrityksen onnistumisesta – vuosittain olemme jakaneet vähintään 20% firman voitosta kaikille.

Jos tämän jälkeen jäi vielä kiinnostelemaan Zuren historiikki ja arvot, niin lue Saken blogi ”Zure 2021” ja tutustu vielä tarkemmin toimintaamme.

Yhteistyö sq
PekkaÄmpäri sq

Up next:

Skip to content